HTML

Kurir

Hírek, események, érdekes cikkek, sztorik változatosan!

Tömegeket lelkesít a csövesből lett milliomos!

2008.04.20. 01:36 okotar

Pályaválasztás előtt álló fiatalokat és reménytelen helyzetben lévőket is lelkesít egy kubai származású amerikai milliomos. Az egykor hajléktalan Andres Lara, aki 26 éves korára dúsgazdag motivációs szónokká nőtte ki magát, életvezetési tanácsokkal igyekszik segíteni.

Alig 16 évesen, 1994-ben került az Amerikai Egyesül Államok területére az a kubai menekült fiú, aki mára milliomossá vált.

A ma már 30 éves Andres Lara, akit választott hazájában csak a "The Cuban Guy" (A kubai fiú) névvel illetnek, azt meséli, hogy amikor tinédzserként a szülei nélkül elmenekült szülőhazájából, nem csak angolul nem beszélt, de pénze és otthona sem volt.

Lara egy motivációs könyvet is kiadott


Végül állami alkalmazottak segítségével New Jersey-be került, ahol előbb a középiskolai tanulmányait fejezte be, majd az egyetemet is elvégezte. Nagy hatással volt rá egy egyetemen tartott motivációs beszéd, és eldöntötte, ezt az utat akarja járni.

"Az egyetlen akadály az angol nyelvtudásom volt. Elkezdtem olyan emberek történeteit olvasni, akik nagy dolgokat értek el az életben" - számolt be a kezdetekről Andres Lara.

A szemináriumokra, előadásokra járó fiú hamarosan meg akarta osztani frissen szerzett tudását másokkal.

A kezdetekben hajléktalanként tengődő fiúnak végül sikerült kitörnie, olyannyira, hogy a tengerentúl egyik legnépszerűbb "speakereinek", azaz motivációs szónokainak sorába került, így beszédeivel hatalmas összegeket zsebelt be.

A ma már egy fényűző montclairi luxusotthonban élő férfi egyre gyarapodó bankszámlájának további lökést adott az "Inspire the Sleeping Giant Within" (Inspiráld a benned rejlő óriást) címen kiadott könyve.




Deluxe Magazin

Szólj hozzá!

Címkék: milliomos gazdagság

A bejegyzés trackback címe:

https://kurir.blog.hu/api/trackback/id/tr36433510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása