HTML

Kurir

Hírek, események, érdekes cikkek, sztorik változatosan!

Thrillerrel lett milliomos az angyalarcú kislány

2008.03.09. 21:03 okotar

       A filmvilág rendszeresen termeli ki a kiskorú sztárokat is, akik nem ritkán csillagászati gázsit tesznek zsebre egy mozi után. A thrillerekben is játszó Dakota Fanninget Hollywood legjobban fizetett gyerekszínészének tartják, aki ma már 3 millió dolláros honoráriumot kap egy-egy munka után.

Hollywood folyamatosan termeli ki a gyereksztárok újabb és újabb generációját, akik között igazi nagy nevek is szerepelnek. Színészi képességeinek köszönhetően például az angyalarcú Dakota Fanning a legjobban kereső sztárok közé tartozik, és a filmenkénti keresetével számos filmvilági szereplőt lepipál a Hollywoodban.

Világsztárok is elismerik Dakota Fanning tehetségét

A ma már 3 millió dollár (517 millió forint) fölötti gázsiért játszó lány filmes partnerei között szerepelt már Robert De Niro (Bújócska), Denzel Washington (Tűzben edzett férfi) és Courtney Love (Csapda) is. A kislányt a Forbes magazin tavaly a negyedik legjobban kereső fiatal sztárnak választotta meg, akit éves bevételeivel az Olsen-ikrek, Daniel Radcliffe és Lindsay Lohan utasítottok maguk mögé.

A most 14 éves Dakota kislányként vérfagyasztó filmekben is szerepelt vállalt, állítása szerint közel sem anyagi okok miatt, hanem pusztán azért, mert imádja, amit csinál.

A szőke milliomoslány, aki egyelőre a gyerekszínészek közösségében a csúcson van, olyan rajongókat tudhat magáénak, mint Steven Spielberg és Tom Cruise.


hirdetés
Az Olsen-ikrek, Jodie Foster és Drew Barrymore mai utódai között persze sok gyermek szeretne kiemelkedően híres lenni. Dakota nyomában szorosan olyan potenciális trónfosztók jelentek már meg, mint az Oscar-jelölést kapott Abigail Breslin, aki A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine) című produkcióban nyújtott pazar alakítást. A 11 éves trónkövetelő egyelőre 1 millió dollárt (172,3 millió forint) kap filmenként, de ez is elég volt arra, hogy a Forbes tavaly a nyolcadik legjobban kereső fiatal hírességnek válassza.



Deluxe Magazin

Szólj hozzá!

Címkék: gazdagság

A bejegyzés trackback címe:

https://kurir.blog.hu/api/trackback/id/tr73373150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása