HTML

Kurir

Hírek, események, érdekes cikkek, sztorik változatosan!

100 Milliós nyeremény pókeren!

2008.03.02. 02:28 okotar

Közel 100 milliót nyert a magyar pókerjátékos

  |
       Kaló Dénes Tamás második lett a European Poker Tour badeni versenyén. A fiatal játékos ezzel 375 ezer eurót (több mint 93 millió forintot) nyert, ami magyar csúcs.
 Forrás: pokerakademia.com
 Pókerarc
Egy pókerbajnokság versenyein 8 ezer eurót (mintegy kétmillió forintot) kell letennie annak, aki játszani szeretne.

Az idei badeni versenyre 282 játékos érkezett 32 országból, hogy összemérjék tudásukat a póker Texas Hold'em szakágában.

A játék hazai népszerűségét jelzi, hogy tíz magyar is kifizette a nem éppen csekély összeget, az indulók közt volt az ismert játékos, Tóth Richárd is.

A négynapos verseny második napjára hétre fogyatkozott a játékban maradó magyarok száma, a harmadik napon már csak ketten jutottak tovább.

Kaló Dénes harmadikként jutott a nyolcszemélyes döntőbe, ahol még javított is ezen a pozíción.

A verseny teljes díjalapja több mint kétezer euró (félmillió forint), ami jóval magasabb a tavalyi értéknél, hiszen azóta megemelték a nevezési díjat.

Az online póker népszerűségét jelzi, hogy 42 játékos internetes teljesítményének köszönhette az indulás jogát, nekik nem kellett kifizetni a jókora belépőt.

A fődíjat a brit Julian Thew vághatta zsebre, ő 670,8 ezer euróval (mintegy 167 millió forinttal) lett gazdagabb.

Kaló Dénes Tamásnak ez eddigi legnagyobb sikere, bár tavaly is második helyezést ért el a bécsi European Poker Mastersen, és harmadikat a Budapest Poker Openen.

Ennyit azonban egyik versenyén sem keresett, ahogy senki még a magyar játékosok közül. Az előző EPT Londonban volt, a következő Dublinban lesz, bár Írországba aligha utazik annyi magyar játékos, mint a szomszédba.

forrás: Deluxe Magazin

Szólj hozzá!

Címkék: szerencse póker nyeremény kártyajáték

A bejegyzés trackback címe:

https://kurir.blog.hu/api/trackback/id/tr34361428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása